Opstellingendagen

Opstellingendagen

Iedereen kan meedoen aan deze dagen. Heb je een concrete vraag over je privéleven of een probleem dat je ondervindt in je werk, dan kun je die op zo’n dag aan de orde stellen in een opstelling. Maar ook mensen die kennis willen maken met opstellingenwerk zijn welkom. Voor hen is deelnemen aan een opstellingendag een goede introductie.

Werkwijze

  • We werken met 10 tot 20 deelnemers; beginners en gevorderden.

 

  • Een opstellingendag begint met een meditatie gevolgd door een korte inleiding over de grondslagen en de spelregels van het werken met systeemdynamieken in de vorm van opstellingen en enkele waarnemingsoefeningen.

 

  • Daarna gaan we aan de slag met opstellingen, waarin deelnemers concrete vragen aan de orde stellen. Wie zelf niet een vraag aan de orde stelt, kan wel worden gevraagd om een rol als representant in een opstelling op zich te nemen.

 

  • Als representant sta je voor een persoon of element in het leven van degene die een opstelling doet. Het bijwonen van een opstellingendag als representant/toeschouwer, brengt ook vaak al veel inzichten met zich mee.

 

  • Voor een goede voorbereiding van je opstelling hoor ik graag van tevoren wat je vraag is, het liefst zo concreet mogelijk, en wat je aan inzicht/ervaring aan het einde van de dag zou willen meenemen. Ook vraag ik je om informatie over je gezin van herkomst en wat belangrijke gebeurtenissen zijn geweest in je familiegeschiedenis, ook van (overgroot)oma’s en opa’s, voor zover je dit weet. Deze informatie ontvang ik graag een tot twee weken van tevoren zodat ik voldoende tijd heb om mij te concentreren op de opstelling.

 

  • We werken van 09.30 (koffie en thee vanaf 09.00 uur) tot 18.00 uur. Houd er rekening mee dat het soms kan uitlopen. Er is koffie en thee, fruit en lekkers. Tussen de middag maken we gebruik van een uitgebreide en biologische lunch in de boerderij.
Peggy quaaden opstellingen systemisch werken groei natuurlijk
Prijzen

Je betaalt € 125,- als je je vraag wilt onderzoeken in een opstelling.

Doe je een opstelling en kom je met je partner of een familielid, dan betaal je samen € 125,-.

Kom je in de functie van je werk, dan betaal je € 150 ex btw 

Wie (nog) geen opstelling wil doen, maar een dag wil meemaken en als representant wordt opgesteld, betaalt € 45,-.

Een therapeut/coach/arts die zijn cliënt/patiënt vergezelt, is van harte welkom en betaalt € 40,-.

Als je een opleiding of een coachtraject doet bij Groei Natuurlijk, kun je meedoen tegen een gereduceerd tarief van € 15,-.

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, fruit en een uitgebreide lunch.